Καλώς Ήρθατε

Το Δικηγορικό Γραφείο μας δημιουργήθηκε από τον Σπύρο Αντωνέλο. Η Ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους, ικανούς και δυναμικούς δικηγόρους και πιστοποιημένους διαμεσολαβητές, που έχουν συγκεντρώσει εμπειρία από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και διακρίνονται, έκαστος, στο γνωστικό τους αντικείμενο. Παρέχει σταθερά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε Έλληνες και Αλλοδαπούς πελάτες, σε ένα ευρύ αριθμό νομικών αντικειμένων. Η Εμπειρία μας εκτείνεται από παραδοσιακούς τομείς του Δικαίου όπως το Αστικό, το Διοικητικό, το Εμπορικό, το Κοινοτικό και το Διεθνές Δίκαιο έως τους πλέον σύγχρονους και εξειδικευμένους, όπως το Τραπεζικό Δίκαιο, η Προστασία του Καταναλωτή και των Προσωπικών Δεδομένων. Ισχυρή ειδίκευση στις υπηρεσίες Εξωδικαστικής Επίλυσης Διαφορών και στη Διαμεσολάβηση.

Σκοπός μας είναι να χτίζουμε διαρκείς σχέσης εμπιστοσύνης και εντιμότητας με τους πελάτες μας, είτε πρόκειται για φυσικά πρόσωπα είτε για εταιρίες, παρέχοντάς τους νομικές συμβουλές προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Για το λόγο αυτό, αποδίδουμε ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην εμβάθυνση της γνώσης μας πάνω στη φύση των νομικών τους προβλημάτων και στη φύση των αναμονών τους, επιδιώκοντας να τις ικανοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Η φιλοσοφία μας στην παροχή των υπηρεσιών μας είναι να είμαστε άμεσα αποτελεσματικοί χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα και την ακρίβεια. Πιστεύουμε επίσης ότι είναι απαραίτητο να συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας και να παραμένουμε προσιτοί, επιτρέποντάς τους να έχουν μία σαφή ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσής τους σε οιοδήποτε στάδιο αυτής.

Τα συνεργαζόμενα Γραφεία με εμάς σε άλλα Κράτη και ειδικότερα η ένταξή μας στο διεθνές δίκτυο δικηγορικών γραφείων “Πρωτέας”, μας επιτρέπουν να καλύπτουμε τις νομικές ανάγκες των Ελλήνων πελατών μας, όταν αυτοί βρίσκονται προσωρινά ή εγκαθίστανται στο Εξωτερικό, αλλά και εκείνες των Αλλοδαπών πελατών μας, που βρίσκονται εγκατεστημένοι στην Ελλάδα ή διέρχονται από αυτή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τους τομείς ειδίκευσής μας, την ομάδα μας, τις υπηρεσίες μας και τη διεύθυνσή μας, μην διστάσετε να περιηγηθείτε στον παρόντα διαδικτυακό μας τόπο καθώς και να Επικοινωνήσετε μαζί μας.